Вхiд на сайт
Авторизацiя

Страшна статистика смерті: пожежі вбили майже тисячу українців

Страшна статистика смерті: пожежі вбили майже тисячу українців
В Україні з початку року на пожежах загинули 969 осіб, повідомляє прес-служба ДСНС. Тільки за минулу добу в нашій країні виникло 185 пожеж, внаслідок яких загинули двоє людей.

"Всього протягом тижня (з 24 по 30 липня) на пожежах в Україні загинуло восьмеро людей. У той же час, з початку року показник загиблих досягає вже майже тисячі і становить 969 осіб", – інформують рятувальники.

Відзначається, що тільки за минулу добу в нашій країні виникло 185 пожеж, внаслідок яких загинули двоє людей, а ще п'ятеро – постраждали.

"Зазвичай, основними причинами виникнення загорянь і як наслідок загибелі людей є власна недбалість громадян і нехтування елементарними правилами пожежної безпеки. Куріння в ліжку, перевантаження або несправність електромережі і побутових приладів, а також залишені без нагляду сірники в легкодоступних для дітей місцях майже завжди призводять до пожеж в будинках", – підкреслили в ДСНС.

Статистика свідчить про те, що саме люди похилого віку, а також багатодітні сім'ї, і громадяни, які опинилися в складних життєвих умовах найчастіше стають жертвами вогняної стихії, додають рятувальники.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: