Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги містян! Розклад обрізки дерев в Ужгороді

До уваги містян! Розклад обрізки дерев в Ужгороді
Як уже повідомлялося, протягом цього тижня, із 31 липня до 3 серпня, працівники Ужгородського МРЕМу проводять у місті роботи з обрізки гілок дерев під лініями електропередач:

- у понеділок, 31 липня, на вулицях Руданського, Шахтарів, Тімірязєва;
- у вівторок, 1 серпня, на вулицях Кошицькій, Орлиній;
- у середу, 2 серпня, на вулицях Айвазовського, Другетів (№ 95-128), у провулку Мебльовиків;
- у четвер, 3 серпня, на вулиці Перемоги (№42-95).

Крім того, за даними кол-центру ПАТ«Закарпаттяобленерго», цього тижня в Ужгороді запланована реконструкція повітряних ліній електропередач. Зокрема, у середу, 2 серпня, працівники МРЕМу працюватимуть на вулицях Руській, Л.Українки, 3 серпня - на Корятовича (№25), а 4 серпня - на вулицях Годинки, Тобілевича, Погорєлова (№-6-18).

Роботи триватимуть з 09.00 до 17.00 і в цей час можливі відключення електроенергії, передає прес-служба Ужгородської міської ради.

За додатковою інформацією звертайтеся безпосередньо до ПАТ «Закарпаттяобленерго», контактний номер кол-центру – 0 800 50 16 20.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: