Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу поліція Закарпаття затримала 5 нетверезих водіїв (ФОТО)

За добу поліція Закарпаття затримала 5 нетверезих водіїв (ФОТО)
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Ужгородському, Хустському, Свалявському, Берегівському та Тячівському районах.

У селі Калини Тячівського району ввечері сталася ДТП – зіткнулися автомобілі «Оpеl Vеctrа» і «Sкоdа Fаbіa». Винуватцем аварії був 36-річний водій «Оpеl» іноземної реєстрації, місцевий житель. Коли на місце пригоди прибула група швидкого реагування Дубівського відділення поліції, то встановила, що цей водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,76 проміле алкоголю. Від правопорушника вилучили водійське посвідчення, а машину затримали на спецмайданчик поліції смт.Дубове.

У селі Оноківці Ужгородського району працівники поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2108», на якому не освітлювався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Його доставили на медосвідчення в наркодиспансер в Ужгород, де згідно з висновком лікаря на правопорушника склали відповідний адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння. Водійське посвідчення вилучили.

У центрі Хуста вночі правоохоронці зупинили скутер без номерного знака. За кермом перебував місцевий житель, який був у стані алкогольного сп’яніння і не мав документів на право керування. Під час медосвідчення в районній лікарні у правопорушника виявили 2,1 проміле алкоголю. На нього склали відповідний адмінпротокол і вилучили транспортний засіб.

У селі Нижні Ремети Берегівського району наряд ГШР зупинив ввечері мотоцикл, водій якого не мав захисного шолома і відповідних документів на право керування. Керував мотоциклом місцевий житель, який визнав, що вживав алкогольні напої, але від медосвідчення відмовився. Про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол.

У селі Солочин Свалявського району наряд ГШР зупинив автомобіль «Fоrd Fосus», який рухався на дальньому світлі, засліплюючи зустрічний транспорт. За кермом перебував місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння і не мав водійського посвідчення. Драгер виявив у нього 1,4 проміле алкоголю.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За добу поліція Закарпаття затримала 5 нетверезих водіїв (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: