Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мама дітей, що зазнали харчового отруєння на Закарпатті, розповіла подробиці (ВІДЕО)

Сім’я Ометюх зі Львова отримала повний комплекс лікування у Виноградівській ЦРЛ і зараз діти вже повністю видужали після харчового отруєння. Батьки з самого початку інциденту свідомо утримувалися від коментарів, доки не було об’єктивної інформації від медиків та санітарних служб.
Мама дітей, що зазнали харчового отруєння на Закарпатті, розповіла подробиці (ВІДЕО)

Наразі ж батькам стало відомо, що аналіз змивів з продуктів харчування у розважально-готельному комплексі “Чорна гора” підтвердив відсутність збудників інфекцій. Натомість наголошують, що єдиним продуктом, який їли усі діти, було морозиво, куплене в одному з мережі закарпатських супермаркетів.

Дуже смачна кухня, можу і надалі рекомендувати, гарне дитяче меню. Так сталося, що за деякими продуктами поїхали в супермаркет і купили морозиво. Не можу гарантувати, що це 100% від нього, але на мою думку, саме так. Тому що одночасно діти і дорослі їли тільки його. Це залишимо компетентним органам, хай розбираються. До “Чорної гори” абсолютно жодних претензій не маємо. Я дуже дякую і власникам, і персоналу, бо тут дійсно гарно, чисто, гарна природа, - розповіла Юлія Ометюх.

Головне ж, на чому наголосила пані Юлія, це гостинна і професійна поведінка у такій форс-мажорній ситуації, як власників і працівників комплексу відпочинку, так і медиків. Львів’яни вражені красою природи Чорної гори на Виноградіщині, чистотою повітря і довкілля та рівнем сервісу. Тому наступного року планують знову приїхати сюди, але вже на довший час.

Нагадаємо, цього літа на Виноградівщині стався перший випадок групового отруєння дітей. Медики оприлюднили офіційну інформацію щодо ознак шлунково-кишкових розладів.



Джерело: Голос Карпат


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: