Вхiд на сайт
Авторизацiя

Топ-10 найбільш стресових професій

Топ-10 найбільш стресових професій
Багато з нас, обираючи роботу, думають не тільки про заробітну плату, а й про те, наскільки комфортно нам буде на цій роботі. Ми оцінюємо, чи буде ця робота наповнена постійним стресом і головним болем. Є й ті, кого приваблюють важкі завдання, постійні жорсткі терміни і рамки, постійний стрес і виклик.

Один суцільний стрес являє собою робота пожежників– незважаючи на розвиток технологій, ці люди щодня ризикують власним життям, просто вирушаючи на зміну.

На другому місці – пілоти. Представники цієї професії, незважаючи на існуючу сьогодні загрозу тероризму, свідомо беруть на себе відповідальність за життя пасажирів на борту.

Далі йдуть ведучі на радіо і телебаченні. У цих людей напруга пов'язана з обов'язком "правильно говорити", дотримуючись правил мови, і коректно подавати факти. Телеведучим, до того ж, категорично не рекомендується заїдати стрес, бо камера "не прощає" зайвих кілограмів.

Четверта нервова професія в рейтингу – шкільний учитель. Далі йдуть медичний і соціальний працівники. На сьомому місці – шахтарі, змушені працювати під землею при поганому освітленні, вдихаючи при цьому повітря не самої гарної якості.

Восьмі в рейтингу опинилися диспетчери "Швидкої допомоги", дев'яті – організатори свят. Замикають десятку – авіадиспетчери.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: