Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чотирьох нетверезих водіїв затримала за добу поліція Закарпаття (ФОТО)

Чотирьох нетверезих водіїв затримала за добу поліція Закарпаття (ФОТО)
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Свалявському, Іршавському та Міжгірському районах.

У селі Поляна Свалявського району
працівники поліції зупинили вночі автомобіль «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації. За кермом перебував житель с.Тур’я Бистра Перечинського району, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Його доставили на медосвідчення в районну лікарню, де виявили 0,76 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення й відсторонили від керування.

У селі Великий Раковець Іршавського району сталася ДТП – автомобіль «ВАЗ-2105» з’їхав у кювет. За кермом перебував 46-річний місцевий житель. На щастя, чоловік не зазнав серйозних травм. Працівники поліції, прибувши на місце пригоди, з’ясували, що він перебував в стані алкогольного сп’яніння. Крім цього водій не мав жодних документів на право керування. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що в присутності двох свідків поліцейські склали відповідний адмінпротокол і вилучили автомобіль.

В Іршаві в поліцію надійшла інформація від громадян про те, що містом їздить нетверезий чоловік на автомобілі «Меrсеdеs» іноземної реєстрації. Вказаний автомобіль працівники поліції зупинили на вулиці міста, за кермом перебував 32-річний житель с.Заріччя Іршавського району. Водій не пред’явив документів і мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. Про що в присутності двох свідків працівники поліції склали відповідний адмінпротокол і вилучили автомобіль на спецмайданчик.

У Міжгір’ї правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ-2108», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Керував автомобілем 36-річний місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. На пропозицію пройти медосвідчення чоловік відреагував неадекватно, спробував втекти, а далі вчинив опір правоохоронцям. Його доставили в районну лікарню, де виявили 0,66 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за злісну непокору законній вимозі поліцейського (ст.185 КУпАП) і за керування в стані алкогольного сп’яніння. (ст.130 КУпАП). Водійське посвідчення вилучили, а машину забрала дружина водія.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Чотирьох нетверезих водіїв затримала за добу поліція Закарпаття (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: