Вхiд на сайт
Авторизацiя

ВАЖЛИВО! Завтра Угорщина перекриває КПП Чоп-Захонь через витік небезпечної хімічної речовини

ВАЖЛИВО! Завтра Угорщина перекриває КПП Чоп-Захонь через витік небезпечної хімічної речовини
Західне регіональне управління Держприкордонслужби України звернулося до подорожуючих із важливим повідомленням.

Відповідно до інформації, яка надійшла на адресу Чопського прикордонного загону від Прикордонної поліції Угорської Республіки, з 10.00 до 14.00 (за київським часом) 27.07.2017 року оформлення вантажних автомобілів у пункті пропуску «Захонь», що на кордоні з Угорщиною, буде тимчасово призупинено.

Такі заходи вживатимуться у зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою, яка сталася на 33 км головної траси №4 (на відстані 8 км від населеного пункту Захонь, Угорщина).

Під час ДТП за участю вантажного автомобіля стався витік небезпечної речовини, для знешкодження якої буде перекрито цю ділянку дороги. На час проведення робіт рух вантажних транспортних засобів буде призупинено, рух легкових автомобілів буде здійснюватися в об’їзд під керуванням представників угорської поліції.

З огляду на вищезазначене, Держприкордонслужба рекомендує учасникам міжнародного вантажного руху обрати інші пункти пропуску під час планування поїздок за кордон:
«Ужгород – Вишнє Нємецьке Словаччина)» – цілодобово;
«Дяково – Халмеу (Румунія)» - цілодобово.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: