Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україну заходить один з найбільших автобусних перевізників з Європи

В Україну заходить один з найбільших автобусних перевізників з Європи
Один з найбільших автобусних перевізників Європи Flixbus запускає прямі маршрути з України. Зазначимо, що фактично Flixbus був присутній на ринку України з червня 2016 року і продавав квитки зі Львова та Ужгорода в Амстердам, Берлін, Відень, Франкфурт і інші міста, однак безпосередньо перевезення з України здійснює його партнер – компанія LEO Express.

«Нові маршрути FlixBus в Україну — це черговий крок у бік розширення FlixBus на територію Східної Європи. Беручи до уваги рішення Європейського Союзу про введення безвізового режиму з Україною, ми очікуємо зростання попиту на подорожі в країни Європи з України. У наших подальших планах — проведення ще більшої кількості маршрутів FlixBus з України в Європу», — зазначає Микола Войтюк, віце-президент FlixBus у Східній Європі.

Відзначимо, що інтерес великих європейських автобусних компаній до українського ринку намітився ще в 2016 році, коли відразу кілька компаній (зокрема, PolskiBus і LEO Express) почали здійснювати пасажирські перевезення до/з України. А на початку 2017 року латиська «Норма-А» (працює в декількох країнах східної Європи під брендом Ecolines) купила пасажирський бізнес української транспортної компанії «Автолюкс».

FlixBus заснована в Мюнхені в 2013 році. З 2015 року FlixBus працює у Франції, Італії, Австрії і Нідерландах, виконує регулярні рейси в країни Скандинавії, Іспанію, Англію і Східну Європу.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: