Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 24 липня

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 24 липня
Сьогодні в Ужгороді працівники «УжАгроміксу» косять зелені зони на набережних Студентській, Незалежності. На вулиці І. Франка підстригають живопліт, після обіду планують на проспекті Свободи. На Шумній прибирають дерево, яке впало внаслідок негоди.

«Закарпателектробуд» відновлює лінії вуличного освітлення на вулицях Шумній, Можайського, Загорській, у провулку Університетському.
На вулицях Ольбрахта, Загорській, площі Постолакі косять працівники КШЕПу. Відремонтували сьогодні світлофор на проспекті Свободи біля 16-поверхівки, обстежують – на Митній, Собранецькій. Поточний ремонт комунальники проводять на вулицях Котляревського, Тімірязєва (підготовчі роботи).

«АВЕ-Ужгород» косить у Ротарі парку, на вулицях Боженка, Митній, повідомляють у міськраді.

КБК робить капітальний ремонт Замкових Сходів, капремонт тротуарів на вулиці Антонівській (влаштування покриття з ФЕМ-плитки), поточний ремонт на вулиці Достоєвського (підготовчі роботи, вирубка країв вибоїн, асфальтування), реконструкцію перехрестя вулиць Перемоги-Легоцького з влаштуванням кругового руху (підготовчі роботи).

Викладають ФЕМ-плитку на вулиці Болотинській (капітальний ремонт тротуарів) та проводять підготовчі роботи до капремонту внутрішньоквартальної каналізаційної мережі на вулиці М.Вовчка, 14 працівники товариства «БК Антрол».

На вулиці Перемоги (від вул. Легоцького до с. Сторожниця) – підготовчі роботи до капітального ремонту.

У рамках капремонту тротуарів викладають бруківку на площі Поштовій.

На Благоєва, 10 роблять капітальний ремонт покрівлі житлового будинку.

Читайте також: До уваги водіїв: сьогодні, 24 липня, в Ужгороді знову обмежать автомобільний рух (Схема)


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: