Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті поліція виявила п’яного водія на робочому місці та зафіксувала два ДТП через алкоголь (ФОТО)

На Закарпатті поліція виявила п’яного водія на робочому місці та зафіксувала два ДТП через алкоголь (ФОТО)
Поліція Закарпаття за добу спіймала десяток п’яних водіїв, двоє з них потрапили у ДТП, а один взагалі знаходився на робочому місці. Такі порушення фіксувалися в Мукачівському, Хустському, Тячівському, Рахівському, Берегівському, Виноградівському, Великоберезнянському та Воловецькому районах.

У селі Велика Копаня Виноградівського району поліція зупинила мікроавтобус «Меrсеdеs Sрrіntеr» під керуванням жителя села Тячівські Лази, який порушив вимогу дорожньої розмітки. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння прямо на робочому місці, драгер виявив у нього 1,08 проміле алкоголю. У правопорушника вилучили водійське посвідчення і відсторонили від керування, склавши відповідний адмінпротокол. Правоохоронці проводять роботу з приватним підприємцем, у якого працює водій-порушник.

У селі Красна на Тячівщині водій мікроавтобуса «Меrсеdеs», житель смт. Дубове, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. На щастя, обійшлося без людських жертв. Наряд ГШР, прибувши на місце події, виявив, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол і вилучили автомобіль на спецмайданчик Дубівського відділення поліції.

Друга ДТП з вини п’яного водія сталася пізно ввечері на автодорозі між Воловцем і Верхніми Воротами. Автомобіль «ВАЗ-2105» виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем «Vоlkswаgеn». Наряд ГШР встановив, що водій «Жигулів», житель Верхніх Воріт, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення у правопорушника вилучили, машину передали родичеві водія.

Інших водіїв зупиняли за порушення правил дорожнього руху. Усі складені на порушників адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті поліція виявила п’яного водія на робочому місці та зафіксувала два ДТП через алкоголь (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: