Вхiд на сайт
Авторизацiя

Євросоюз встановив нульове мито на українське взуття

Євросоюз встановив нульове мито на українське взуття
Євросоюз на три роки встановив нульове ввізне мито для українського взуття, повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Наталія Микольська в ефірі 5 каналу.

За її словами, в межах квот товари ділять на дві групи.

Перша група – це товари, де мито незначне, де платять 5% – 14% мита і товар буде залишатися конкурентним на ринку ЄС. До таких товарів відноситься мед, оскільки він є конкурентним і на ринку ЄС.

Друга група – це товари, де ЄС знизила ввізне мито до нуля. Україні знизили мито не тільки на сільськогосподарські продукти, але і на низку промислових товарів, зокрема, українські виробники отримали зниження європейських мит до нуля на взуття.

“Українське взуття зараз досить конкурентне, і ми бачимо те, що українська легка промисловість показує середньо високі показники приросту. Звичайно, значну частину ми зараз шиємо з давальницької сировини, коли ми фактично шиємо на замовлення іноземних брендів”, – розповіла Микольська.

“Але все більше українських компаній також починають шити те, що називається private lable. Фактично нам дають замовлення, як повинен виглядати товар, а вже українська компанія сама закуповує сировину, фурнітуру, шиє на території України і далі поставляє на ринок ЄС”, – повідомила вона

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: