Вхiд на сайт
Авторизацiя

ДТП на Хустщині: закарпатець наїхав на 5-річну дитину

ДТП на Хустщині: закарпатець наїхав на 5-річну дитину
Хустські поліцейські розшукали винуватця ДТП, в якій постраждала дитина. Поліцейські затримали 19-літнього мешканця села Нанково Хустського району, який наїхав на 5-літню дитину. Слідство у справі триває.

Днями в селі Нижнє Селище Хустського району сталася ДТП з малолітньою дівчинкою.
Пізно ввечері 5-річна мешканка села Нанково разом зі своєю матір’ю йшли з Нижнього Селища в напрямку села Копашнево. За словами жінки, вона з дочкою рухалася узбіччям дороги. Водій автомобіля сріблястого кольору наїхав на її дитину та втік з місця події. Дитину з численними травмами було доставлено до реанімаційного відділення Хустської районної лікарні. Отримавши попереднє орієнтування, правоохоронці розпочали операцію «Перехват».

У результаті проведеної роботи винуватця аварії було розшукано. Водієм автомобіля «Renault» виявився 19-річний житель села Нанково, односелець потерпілої. За його словами, причиною аварії стало те, що назустріч йому рухався автомобіль, водій якого не перемкнув світло фар з дальнього на ближнє, відтак винуватець ДТП в умовах погіршеної видимості не помітив пішоходів.

Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Хустського відділу поліції. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Правоохоронці отримують доказові свідчення.

Слідство у справі триває, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

ДТП на Хустщині: закарпатець наїхав на 5-річну дитину



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: