Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чергова втрата Закарпаття: в зоні АТО загинув ще один боєць 128 бригади

Чергова втрата Закарпаття: в зоні АТО загинув ще один боєць 128 бригади
Вчора в зоні АТО загинув уродженець с. Плоске, що на Свалявщині. Без чоловіка і батька залишились дружина та двійко дітей

Середина літа – нещаслива для Закарпаття. Вчора (21.07) в зоні бойових дій на Донбасі поблизу Горлівки героїчно загинув ще один мешканець області – прапорщик 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Олексій Калабішка із с.Плоске, що на Свалявщині.

У листопаді Олексію виповнилося б 42 роки, дома в нього залишилися дружина й двоє діток, повідомляє Закарпатська ОДА.

О.Калабішка загинув від осколкового поранення внаслідок ворожих обстрілів із артилерії та мінометів, він віддав своє життя за суверенітет і територіальну цілісність України.

Впродовж цього тижня це вже третя непоправна втрата з числа військових 128-ї бригади, мешканців нашої області.

Закарпатський Кореспондент висловлює щирі співчуття рідним і близьким героя.

Нагадаємо, 21 та 22 липня на Закарпатті оголошено днями жалоби у зв'язку з гибеллю двох молодих бійців 128 бригади за останній тиждень, Золтана Балажа і Сергія Гладкого.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: