Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дільничні Мукачівщини затримали чоловіка, який побив і пограбував знайомого

Дільничні Мукачівщини затримали чоловіка, який побив і пограбував знайомого36-річний мешканець села Бистриця Мукачівського району побив жителя сусіднього села і відкрито викрав у нього мобільний телефон. За фактом грабежу відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, триває слідство.
Із заявою про побиття та викрадення мобільного телефону до чергової частини Мукачівського відділення поліції звернувся 21-річний мешканець с. Вільховиця. Хлопець розповів, що зранку, близько 8:00, коли він йшов на роботу, до нього підійшов знайомий, вдарив по голові і забрав мобільний телефон.
Дільничні офіцери поліції того ж дня встановили і затримали підозрюваного. Ним виявися 35-річний мешканець сусіднього села Бистриця. У ході розслідування правоохоронці з`ясували, що між чоловіками давно були неприязні стосунки.
За фактом відкритого викрадення чужого майна із застосуванням насильства слідчий Мукачівського районного відділення поліції відкрив кримінальне провадження за част.2 ст.186 Кримінального кодексу України – Грабіж. Мобільний телефон, як речовий доказ – вилучений і повернутий власнику. Тривають досудові перевірки.
Відділ комунікації
поліції в Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: