Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці розшукують винуватця ДТП, в якій постраждала дитина

Закарпатські правоохоронці розшукують винуватця ДТП, в якій постраждала дитинаУ селі Нижнє Селище Хустського району водій авто «Renault» наїхав на 5-річну дитину і втік з місця події. Дівчинка знаходиться в реанімаційному відділенні міської лікарні. Водія розшукує поліція
Вчора, 21 липня, невідома жінка звернулася до поліції з повідомленням про дорожньо-транспортну пригоду в селі Нижнє Селище Хустського району, в якій постраждала малолітня дівчинка.
Як з’ясували полісмени, аварія сталася на вулиці Центральній. За попередньою інформацією, наїзд на 5-річну дитину скоїв водій автомобіля «Renault» сірого або сіро-блакитного кольору, з пошкодженими переднім бампером, передньою правою фарою та лобовим склом. Водія, у діях якого вбачаються ознаки кримінального правопорушення за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху), розшукує поліція.
Дівчинку доставлено в реанімаційне відділення Хустської районної лікарні. За яких обставин сталася ДТП, з’ясовують слідчі.
Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: