Вхiд на сайт
Авторизацiя

Подбайте про своє здоров’я: медичний центр в Ужгороді запровадив важливу акцію для жінок

Подбайте про своє здоров’я: медичний центр в Ужгороді запровадив важливу акцію для жінок


Щороку захворюваність на рак молочної залози в Україні і Закарпатті зокрема зростає і в даний час у структурі онкопатології жінок рак молочної залози займає одне з перших місць. Захворіти на нього може будь-яка жінка, однак у одних ризик захворювання високий, а в інших - низький.

На жаль, саме пізнє виявлення цього захворювання є однією з головних причин того, що хоча в світі помітна тенденція до зниження смертності (в середньому на 1% за рік), в Україні зростання захворюваності супроводжується високим рівнем смертності. Рак молочної залози діагностується в запущених стадіях у чверті українських пацієнток, і половина з них помирає вже протягом першого року після виявлення.

У той же час тривалість нормального життя хворих на рак молочної залози після встановлення діагнозу на початкових стадіях хвороби (так звана нульова, перша і максимум друга - а всіх стадій існує п’ять) і правильно проведеного лікування - понад 25 років, тому варто пам’ятати, що прогноз захворювання залежить від того, наскільки своєчасно вдалося діагностувати хворобу.

З метою профілактики і боротьби з цією небезпечною хворобою Медичний центр «Діамед» в Ужгороді запровадив акцію для жінок – кожної суботи обстеження грудей найсучаснішим методом - МРТ (магнітно-резонансна томографія) здійснюється зі знижкою 20%. День обрано не випадково. Враховуючи, що це вихідний, скористатися послугами центру зможуть й мешканці віддалених від обласного центру населених пунктів Закарпаття.

Подбайте про своє здоров’я: медичний центр в Ужгороді запровадив важливу акцію для жінок


Як розповідають у медзакладі, ця важлива діагностична процедура дає можливість отримати максимально чіткі зображення залози, що дозволяють лікарям достовірно визначити наявність або відсутність змін у грудях. Окрім того, для проведення МРТ немає необхідності здійснювати оперативне втручання, не використовуються шкідливі рентгенівські промені, використання МРТ дає можливість розрізнити ті патології, які неможливо візуалізувати іншими способами. Окрім того, результати МРТ неоціненні при виявленні ракових змін у молочній залозі, а також при визначенні стадії даного захворювання.

Подбайте про своє здоров’я: медичний центр в Ужгороді запровадив важливу акцію для жінок


Докладно про послуги медичного центру «Діамед» дізнайтеся на офіційному сайті, або ж звертайтеся за телефонами 0951000043, 0501005900, 0312 42 80 80, 0312 42 80 90.

Довідка: за сумною статистикою кожні 30 хвилин в країні виявляється новий випадок раку молочної залози, і щогодини від нього вмирає одна жінка. В цілому щорічно це грізне захворювання забирає життя майже 7,5 тис. жінок по всій Україні.

Фактори, що підвищують ризик захворювання, наступні: вік понад 40 років; спадкова і сімейна схильність; пізня менопауза; ранній початок місячних (до 12 років); пізні перші пологи (у віці понад 30 років) або їх відсутність; переривання вагітності; фіброзно - кістозна мастопатія; ожиріння; паління.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: