Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді на Минайській зловмисник напав на чоловіка і тричі вдарив його ножем

В Ужгороді на Минайській зловмисник напав на чоловіка і тричі вдарив його ножем
Поліцейські розшукали жителя обласного центру, який переховувався від слідства за фактом нанесення ножових поранень ужгородцю. Затриманий перебуває під вартою

Правоохоронці Ужгородського відділу поліції ведуть розслідування справи щодо нанесення тілесних ушкоджень 38-річному ужгородцю.

Підозрюваний у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), 30-річний ужгородець тричі вдарив ножем в живіт і груди 38-річного потерпілого. Подія сталася поблизу зупинки на вулиці Минайській в обласному центрі. Винуватець втік, а потерпілого швидка доставила до міської лікарні.

У ході оперативно-розшукових заходів полісмени встановили особу підозрюваного в злочині, а вчора, 20 липня, затримали ужгородця та помістили його в ізолятор тимчасового тримання під вартою. Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: