Вхiд на сайт
Авторизацiя

Президент підписав закони про енергоефективність

Президент підписав закони про енергоефективність
Президент України Петро Порошенко урочисто підписав закони про фонд енергоефективності та про енергетичну ефективність будинків.

Урочиста церемонія підписання законів №5598 і №4941-д відбулася в "Національному технічному університеті "Київський політехнічний інститут".

Перед підписанням Порошенко, заявив, що Україна переплатила мільярди доларів за російський газ, які мали піти на розвиток української армії, української економіки і на енергоефективність.

"Енергоефектівністю треба займатися, маємо скорочувати споживання газу, впроваджувати технології. І це все робиться, але з запізненням на 20 років", - зазначив він.

Нагадаємо, закон про Фонд енергоефективності було ухвалено 8 червня, а про енергетичну ефективність будинків - 22 червня.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: