Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу поліція Закарпаття затримала 6 нетверезих водіїв

За добу поліція Закарпаття затримала 6 нетверезих водіїв
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Ужгородському, Тячівському, Рахівському та Берегівському районах.

Трьох нетверезих водіїв працівники поліції затримали на Тячівщині. У Солотвино зупинили мопед марки «Hоndа», на якому не було номерного знака. Керував ним місцевий житель. Водійського посвідчення чоловік не мав і перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол і вилучили незареєстрований мопед.

У смт.Тересва зупинили незареєстрований мопед марки «Yаmahа», яким керував місцевий житель. Як і в попередньому випадку, водій не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер зафіксував у нього 1,66 проміле алкоголю. Поліцейські склали на правопорушника відповідний адмінпротокол і вилучили незареєстрований транспортний засіб.

У самому Тячеві зупинили автомобіль марки «Hyundаi», який порушив вимогу дорожньої розмітки. За кермом перебував нетверезий житель с.Новобарово Тячівського району, який не мав водійського посвідчення. Від медосвідчення водій відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол.

На автодорозі між селами Холмок-Коритняни Ужгородського району наряд ГШР зупинив трактор марки МТЗ-80, який здійснював небезпечні маневри на дорозі. За кермом перебував житель с.Соломоново. Чоловік був нетверезий, його доставили на медосвідчення в наркодиспансер Ужгорода. На підставі висновку лікаря склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення.

На автодорозі Мукачево-Берегово в Берегівському районі зупинили автомобіль марки «Кіа», який порушив вимогу дорожньої розмітки. За кермом перебував житель Мукачівського району, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердилося під час освідчення. Водійське посвідчення у правопорушника вилучили, склавши відповідний адмінпротокол.

У с.Біла Церква Рахівського району працівники поліції зупинили вночі автомобіль марки «Vоlvо» на іноземних номерах, на якому не підсвічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель Великого Бичкова, який не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення відмовився, про що в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: