Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу поліція Закарпаття затримала чотирьох нетверезих водіїв

За добу поліція Закарпаття затримала чотирьох нетверезих водіїв
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Ужгородському, Іршавському, Хустському, Перечинському районах, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Близько 3-ї години ночі в с.Оноківці Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-21011», на якому не горіла одна фара. Керував автомобілем місцевий житель. Водійського посвідчення молодий чоловік не мав і перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердилося під час медосвідчення в наркодиспансері в м.Ужгороді. На підставі висновку лікаря поліцейські склали на правопорушника відповідний адмінпротокол.

У м.Перечині опівночі біля залізничного переїзду ГШР-івці зупинили автомобіль «Славута», на якому були несправні габарити освітлення. За кермом перебував нетверезий житель Перечинського району. Від медосвідчення водій відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили.

Ввечері на автодорозі між селами Білки-Великий Раковець Іршавського району наряд ГШР зупинив автомобіль «Аudі» іноземної реєстрації, на якому не горів поворотник під час повороту. За кермом перебував житель В.Раковця, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. Водійського посвідчення не пред’явив. На правопорушника в присутності свідків було складено відповідні адмінпротоколи.

У м.Хусті ввечері працівники ГШР зупинили мотоцикл «Мінськ», водій якого керував без захисного шолома. За кермом перебував житель с.Ільниця Іршавського району, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Під час медосвідчення в районній лікарні у нього виявили 2,5 проміле алкоголю.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: