Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські правоохоронці знайшли чоловіка, що переховувався від суду

Ужгородські правоохоронці знайшли чоловіка, що переховувався від суду
В селі Пацканьово, що на Ужгородщині, в місцевого мешканця знайомий викрав 5 тисяч гривень. Після повідомлення йому про підозру в скоєнні злочину чоловік переховувався від суду. Днями правоохоронці відшукали мукачівця

37-річний мешканець Мукачівщини, гостюючи в свого знайомого в селі Пацканьово Ужгородського району, пограбував його, штовхнувши та вихопивши з рук 5 тисяч гривень. Обидва чоловіки були напідпитку.

Правоохоронці Ужгородщини затримали мешканця села Кузьмино та повідомили йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Проте від суду деякий час чоловік переховувався.

Вчора, 17 липня, правоохоронці розшукали підозрюваного та обрали йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: