Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині розшукували жінку з двома дітьми, які пішли в ліс і заблукали

На Мукачівщині розшукували жінку з двома дітьми, які пішли в ліс і заблукали

Управління ДСНС України у Закарпатській області інформує, що вчора, 17 липня, о 16:20 до ОКЦ надійшло повідомлення від Мукачівського РВ ГУ НП про те, що в районі с. Лалово, Мукачівського району пішли в ліс по гриби та не повернулися: мешканка с.Лалово, 1991 р.н. та її двоє дітей 2011 та 2009 років народження.

О 18:30 жінка з дітьми вийшла з лісового масиву на околиці с.Лалово самостійно. Проведення пошуково-рятувальних робіт припинено. Стан здоров’я заблукалих задовільний, медичної допомоги не потребували.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалося ГПРВ м. Мукачево ГПРЧ АРЗ СП у складі 4 осіб та 1 од. техніки.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області повідомив, що жінка пояснила, що переночувала з дітьми у знайомих, а наступного дня знову пішли за грибами. Зараз життю і здоров’ю дітей нічого не загрожує.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: