Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перша серія сьомого сезону "Гри престолів" побила рекорд за переглядами

Перша серія сьомого сезону "Гри престолів" побила рекорд за переглядами
Першу серію сьомого сезону серіалу "Гра престолів", яку показали 16 липня, подивилися 10,1 мільйона користувачів.

Як повідомляє Deadline, така кількість переглядів – новий рекорд для серіалу. Попередній рекорд був встановлений у червні 2016 року, коли фінальний епізод шостого сезону подивилися 8,89 мільйона чоловік.

Кількість людей, які подивилися прем'єрну серію нового сезону, збільшилася на 27% у порівнянні з першою серією минулого сезону, передає "24".

Нагадаємо, на телеканалі НВО в неділю, 16 липня, (в ніч на 17 липня за київським часом) вийшов перший епізод сьомого сезону серіалу "Гра престолів".

Новий сезон стартував пізніше, ніж шість попередніх, прем'єра яких зазвичай відбувалася у березні-квітні. А пов'язано це з тим, що в світі серіалу настала зима, тому і зйомки відбулися пізніше – коли це дозволила погода.

У сьомому сезоні, на відміну від попередніх, – тільки 7, а не 10 епізодів. Вони транслюватимуться, відповідно, 16, 23 та 30 липня, 6, 13, 20 і 27 серпня 2017 року.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: