Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті обирали найкрасивішого... коня (ВІДЕО)

На Закарпатті обирали найкрасивішого... коня (ВІДЕО)
Днями на Виноградівщині в рамках "Куруц-фесту" відсвяткували День коней. Кращих скакунів представили 7 закарпатських конюшень.

День коней, в рамках свята Куруц-фест, відбувся в селі Пийтерфолво на Виноградівщині. 7 закарпатських конюшень представили 11 індивідуальних учасників та 5 бричок, запряжених парами. Гуцулики, тракени, українська верхова, угорська напівкровка, поні та інші породи коней демонстрували свою вправність і красу.

Минулоріч конюшня з Мукачівського району на фестиваль приїздила в розвідку. Цього року представила двох своїх фаворитів. Цікава масть особливо привертає увагу до польського гуцулика Шоні.

Кожен кінь мав показати свої професійні навики. До прикладу, спортивні брали перешкоди, на бричках та каретах катали усіх охочих, на невисоких гуцуликах показували лікувальні вправи з іпотерапії, а історичні реконструктори влаштували бої куруців.

За підсумками глядацького голосування обрали і найкрасивішого коня заходу. Ним стала українська верхова «Арабіка» з конезаводу «Мустанг» Берегівського району. Докладніше - в сюжеті "УжІнформ".




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: