Вхiд на сайт
Авторизацiя

За торгівлю наркотиками закарпатцю загрожує до 10 років позбавлення волі

За торгівлю наркотиками закарпатцю загрожує до 10 років позбавлення волі
Тячівською місцевою прокуратурою погоджено повідомлення про підозру мешканцю Рахівського району у вчиненні незаконного збуту психотропної речовини, а слідчим суддею Рахівського районного суду застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір повідомив, що під час здійснення, погоджених прокурором, оперативно-розшукових заходів, оперативниками викрито громадянина Л. у незаконному продажі кристалічної речовини, що містить амфетамін - психотропну речовину, обіг якої обмежено.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та після зібрання необхідних доказів на підтвердження вини підозрюваного направлено до суду клопотання про застосування до нього найсуворішого запобіжного заходу.

Досудове розслідування на даний час триває, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Довідково: за вчинення даного злочину підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: