Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородська поліція розкрила крадіжку в Оріховиці (ФОТО)

Ужгородська поліція розкрила крадіжку в Оріховиці (ФОТО)
В мешканця села Оріховиця поцупили бензинову косарку, водяний насос, продукти та гроші. Поліція вже розшукала підозрюваного у крадіжці

Сьогодні, 17 липня, вночі, до поліції з заявою про крадіжку звернувся мешканець с. Оріховиця. Чоловік повідомив, що невідома особа, пошкодивши замок на вхідних дверях викрала бензинову косарку, водяний насос, харчі та гроші. Загальна сума збитку склала 4 тисячі гривень.

Поліція оперативно розшукала підозрюваного у крадіжці. Ним виявився 28-річний ужгородець, який раніше вже фігурував у кримінальному провадженні щодо грабежу.

У скоєному вбачаються ознаки правопорушення за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням), інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Ужгородська поліція розкрила крадіжку в Оріховиці (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: