Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, як покарають українських провайдерів за доступ до російських сайтів

Стало відомо, як покарають українських провайдерів за доступ до російських сайтів
Інтернет-провайдерів, які надаватимуть необмежений доступ до заборонених російських сайтів, будуть штрафувати.

Згідно законопроекту №6688 "Про протидію загрозам національній безпеці в інформаційній сфері", сума виплат складе 1% від доходу за минулий календарний рік.

Якщо провайдер після першого штрафу буде помічений за повторним порушенням - штраф збільшиться до 5% доходу за весь минулий календарний рік.

Також у законопроекті йдеться, що провайдери повинні закупити спеціалізоване обладнання для блокування сайтів і контролю трафіку.

Ініціаторами законопроекту виступили Іван Вінник, Дмитро Тимчук і Тетяна Чорновіл, що входять до складу парламентського комітету з питань національної безпеки й оборони.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте" й "Однокласники".

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: