Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачево другу добу розшукують 8-річного хлопчика: подробиці трагедії (ВІДЕО)

Нагадаємо, що 13 липня до Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення 8–річного хлопчика.
В Мукачево другу добу розшукують 8-річного хлопчика: подробиці трагедії (ВІДЕО)

На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи з`ясували, що близько 16:00, 12 липня, хлопець разом з сусідськими дітьми-однолітками бавились на березі р. Латориця. Хлопець за м`ячем пірнув у воду і на берег більше не повернувся.

Діти, які були очевидцями, бачили що хлопця відносить течією, але, перелякавшись, втекли і нікого не повідомили про подію. Більше хлопчика ніхто не бачив.

Наступного дня про зникнення дитини заявив сусід родини.

Як розповів Мukachevo.net речник управління ДСНС України у Закарпатській області Федір Філіп, через дуже каламутну воду водолази проводять лише поверхневий огляд річки, без занурення.

Вчора, о 20:00 годині вечора через потемніння пошуки 8-річного хлопчика припинили, а сьогодні зранку продовжили. За словами рятувальників вони поверхово обстежили річку від місця занурення хлопчика і практично до села Ракошино.

Рятувальники зазначають, коли вода стане більш прозорою почнуть пошуки знову з місця де хлопчик зник і безпосередньо під водою.
Близькі та сусіди розповіли подробиці трагедії: Деталі на відео Сегодня:



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: