Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Це буде навіть крутіше": герої унікального сходження на Говерлу анонсували майбутні звершення (ВІДЕО)

Герої сходження на Говерлу вінничани Євген і Юрій стали гостями студії новин 1+1. Хлопці почули привітання від ведучої та розповіли про свої враження від подвигу та плани на майбутнє.
"Це буде навіть крутіше": герої унікального сходження на Говерлу анонсували майбутні звершення (ВІДЕО)

Спортсмен Євген зізнався, що вже концентрується на наступних цілях. "Абсолютно спокійно, якщо чесно. Немає такого відчуття, як герой", - відповів він на запитання про почуття після сходження на гору. Зі слів хлопців, великої слави на вулицях вони не відчувають. "Але видно було, що зрозуміли, хто ми. Але ще не підходили", - каже один із них.

Вінничани кажуть, що дуже втомилися під час сходження і спуску. "Спускалися ми, як і підіймалися. Але трохи це було трохи швидше. Це тривало три години в нас. Якщо чесно, я вже біг, просто біг. Ну, дуже втомлений був", - розповів Євген. Допомогу обидва не прийняли, бо вирішили все зробити самостійно. "Але були моменти, коли ми з Юрою жартували про те, що якщо піднімаємося нагору і не зможемо спуститися, то будемо злітати кубарем", - пригадав спорстмен. Юрій додав, що спускатися йому було легше. "Знаєте, дорога додому завжди швидшою здається. І від того, що ти вже щось зробив, це надихало", - пояснив він.

Хлопці переконують, що фізично вже відновилися, а попереду мають багато проектів і цікавих цілей. "Вони більш пов'язані з соціальними, але маємо і шалені ідеї", - визнав Євген, але розголошувати їх відмовився. "Але це, я думаю, буде навіть крутіше, ніж попереднє", - додав він. Насамкінець на прохання ведучої ТСН вінничани разом із нею зробили селфі в прямому ефірі.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: