Вхiд на сайт
Авторизацiя

Водоканал повідомив про можливі перебої водопостачання на кількох вулицях Ужгорода

Водоканал повідомив про можливі перебої водопостачання на кількох вулицях Ужгорода
КП «Водоканал м. Ужгорода» повідомляє про тимчасове вимушене призупинення ПНС “Юність”, в зв’язку з пошкодженням електричного кабелю.

Сьогодні (14 липня) вночі, близько 3:00, виникла аварійна ситуація на ПНС “Юність”, а саме – пошкодився електричний силовий кабель, який живить її системи. В зв’язку з цим перебої водопостачання можуть відчуватись в районі вулиць Минайської, Заньковецької (початок вулиці), Станційної, Джамбула, 8 Березня (будинок №20), Залізнична (будинок №4/22) та проспекту Свободи (від перехрестя з Минайською та в сторону з/д вокзалу), які обслуговуються даною ПНС.

Ремонтні бригади працюють над ліквідацією даної аварії. Як тільки проблема буде усунена, водопостачання буде відновлено в повному обсязі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: