Вхiд на сайт
Авторизацiя

Аеропорт "Бориспіль" вирішив відновити переговори з Ryanair

Аеропорт "Бориспіль" вирішив відновити переговори з Ryanair
Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київська область) вирішив відновити переговори з найбільшим європейським лоукостером авіакомпанією Ryanair.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав генеральний директор "Борисполя" Павло Рябікін, передають Українські Новини.

"Ми відновлюємо переговори з Ryanair у форматі міністерство - аеропорт "Бориспіль" - Ukraine Investment Promotion Office", - написав він.

За його словами, він солідарний з прем'єр-міністром в тому, що лоукост-компанії повинні прийти на український ринок та для цього необхідно підготувати відповідну нормативну базу.

Кабінет Міністрів має намір звернутися в Національне антикорупційне бюро та Антимонопольний комітет для оцінки переговорів Ryanair з Мінінфраструктури та аеропортом "Бориспіль".

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що сподівається на відновлення переговорів з Ryanair після зміни керівництва аеропорту "Бориспіль".


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: