Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 13 липня

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 13 липня
На площі Поштовій ставлять бордюри, на набережних косять зелені зони, а ввечері планують нанести дорожню розмітку пішоходних переходів на декількох вулицях міста.

Як повідомили у міській раді, сьогодні в Ужгороді «Закарпателектробуд» міняє лампи, ремонтує світильники вуличного освітлення на вулиці Гагаріна, міняє лампи на внутрішньокавартальній території проспекту Свободи, 54, а також встановлює лінії для відеокамер на площі Петефі.

Працівники «УжАгроміксу» зрізають дерево та обрізають сухі гілки на трьох деревах на Студентській набережній. Ще одне дерево зрізають на вулиці Гленца. На Слов’янській і Київській набережних косять зелені зони, а на вулиці Ракоці працівники підприємства підстригають живопліт. Крім того, прополюють квітники у місті.

Вночі вулиці міста за допомогою спецтехніки прибирали КШЕП та «АВЕ-Ужгород». На перехресті Митна-Собранецька комунальники обстежують світлофор, на Загорській – косять зелені зони. Поточний ремонт КШЕП робить на вулиці Шахтарів (підготовчі роботи).

Працівники «АВЕ-Ужгород» косять сьогодні на вулиці Швабській, площі Петефі.

КБК продовжує капітальний ремонт Замкових Сходів, капремонт тротуарів на вулицях Антонівській, Собранецькій (викладають ФЕМ-плитку).

У рамках капітального ремонту викладають ФЕМ-плитку на вулицях Болотинській та Вакарова.

На площі Поштовій працівники товариства «БК Капітальна» ставлять бордюри, роблять основу під бруківку на тротуарі.

На вулиці Оноківській, 10, проспекті Свободи, 32 триває капітальний ремонт покрівлі житлових будинків.

На вулицях міста продовжують наносити дорожню розмітку. Ввечері планують наносити дорожню розмітку пішохідних переходів на вулицях Минайській, Станційній, Анкудінова.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: