Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті під колеса автомобіля потрапив пенсіонер: чоловік не вижив

На Закарпатті під колеса автомобіля потрапив пенсіонер: чоловік не вижив
Учора ввечері в с. Грушево Тячівського району з вини водія автомобіля «Меrсеdеs», який здавав назад, загинув чоловік. Поліція розпочала розслідування смертельної ДТП

Увечері, 11 липня, в поліцію Тячівського району надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено чоловіка з травмами голови після ДТП. На жаль, потерпілий невдовзі помер.

Як встановили працівники поліції Тячівського району, трагедія сталася ввечері в с. Грушево. 33-річний водій автомобіля «Меrсеdеs Sprinter», здаючи назад, не помітив пішохода і скоїв на нього наїзд. Водій доставив 72-річного потерпілого до лікарні, де той помер.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Обставини трагічної автопригоди з’ясовують слідчі, повідомили у поліції області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: