Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вночі патрульні затримали трьох осіб з речовинами, схожими на наркотики (ВІДЕО)

Вночі патрульні затримали трьох осіб з речовинами, схожими на наркотики (ВІДЕО)
Два випадки сталися вчора, в обласному центрі Закарпаття, повідомляє патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Близько 22:00 на вулиці Капушанській полісмени помітили чоловіка, який робив незрозумілі рухи та підозріло поводитися. Коли патрульні наблизилися громадянин викинув невідомий паперовий згорток під лавку, на якій сидів. Також чоловік мав при собі імовірно пристрій для викурювання наркотичних речовин. Згодом слідчі вилучили речовину зеленого кольору, схожу на марихуану та пристрій.

Вже близько через 20 хвилин, під час пішого патрулювання поліцейські інших екіпажів виявили на вулиці Годинки жінку, яка при наближенні патрульних розпочала робити незрозумілі рухи та щось сховала. При спілкуванні громадянка зізналася, що має при собі заборонені речовини, показала полісменам шприц, з залишками прозорої речовини, схожої на наркотичну та повідомила, що в кишені є згорток з марихуаною.

Згодом, близько другої ночі вже мукачівські патрульні помітили на вулиці Індустріальній чоловіка, який при наближенні службової автівки різко змінив напрямок та пришвидшив рух. Через підозри, що в чоловіка можуть бути заборонені предмети чи речовини патрульні провели поверхневу перевірку згідно зі ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» і не дарма, адже в чоловіка виявили 6 згортків, вміст яких він пояснити не зміг. На місце викликали слідчих, які і вилучили згортки з імовірно наркотичною речовиною, вагою близько 5 грам.

Всі справи передали слідчим, адже в діях громадян вбачаються ознаки криміналу.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: