Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що і де робитимуть в Ужгороді сьогодні, 12 липня (ФОТО)

Що і де робитимуть в Ужгороді сьогодні, 12 липня (ФОТО)
За інформацією міської ради, в Ужгороді продовжуються капітальні ремонти вулиць, наносять дорожню розмітку, косять зелені зони і ліквідовують стихійні сміттєзвалища.

Сьогодні в Ужгороді «Закарпателектробуд» монтує нову лінію вуличного освітлення на вулиці Пестеля, міняє світильники на вулиці Університетській та ремонтує трансформаторну підстанцію на Стрільничній.

Працівники «УжАгроміксу» прополюють квітники у місті, підстригають живопліт на вулицях Закарпатській, Ракоці. Косять сьогодні зелені зони на Слов’янській набережній, докошують у сквері на Православній.

На площі Б. Хмельницького, у сквері Масарика косить «АВЕ-Ужгород», а на Загорській – КШЕП. Стихійні сміттєзвалища працівники «АВЕ-Ужгород» ліквідовують на вулицях Сільвая, Заньковецької.

На перехресті Грушевського-Перемоги комунальники обстежують світлофор. Продовжують працівники КШЕПу поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці Коритнянській, розпочинають – на Кримській. Вночі вулиці міста прибирали з використанням спецтехніки.

КБК робить капітальний ремонт Замкових Сходів, капремонт тротуарів на вулицях Антонівській, Собранецькій (викладають ФЕМ-плитку).

У рамках капітального ремонту також викладають ФЕМ-плитку на вулицях Болотинській та Вакарова.

На площі Поштовій ставлять бордюри, роблять основу під бруківку працівники товариства «БК Капітальна».

На вулиці Перемоги (від вул. Баб’яка до с. Сторожниця) проводять підготовчі роботи до капітального ремонту.

Продовжують також наносити дорожню розмітку на вулицях міста.

Капітальний ремонт покрівлі житлових будинків проводять за адресами: Оноківська, 10, пр.Свободи, 32.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: