Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мінінфраструктури відновить переговори щодо приходу Ryanair в Україну

Мінінфраструктури відновить переговори щодо приходу Ryanair в Україну
У вівторок, 11 липня, на нараді з керівництвом Мінінфраструктури, Мінюсту, аеропорту «Бориспіль», асоціації «Аеропортів України», Офісу залучень та підтримки інвестицій щодо скасування польотів Ryanair в Україну було прийнято поновити переговори з лоукостером. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Останніми днями ЗМІ обговорюють тему зміни планів ірландської авіакомпанії #Ryanair виходити на український ринок. Ситуація набула широкого розголосу та навіть політичного забарвлення. І поки політики з’ясовують, хто винен, страждає наш пасажир», – написав Гройсман.

За його словами, на нараді вирішили поновити переговорний процес з Ryanair, до якого долучили разом з Міністерством інфраструктури України і аеропортом «Бориспіль» директора UkraineInvest - Ukraine Investment Promotion Office Даніеля Білака.

Також уряд вирішив звернеться до НАБУ та Антимонопольного комітету щодо оцінки перебігу переговорного процесу за участі Мінінфраструктури та аеропорту «Бориспіль». Гройсман доручив Мінінфраструктури прискорити розробку Стратегії розвитку транспортної галузі в авіасегменті, включаючи розробку стратегії розвитку українських аеропортів, в тому числі із залученням лоукостів.

Нагадаємо, вчора, 10 липня, Ryanair скасувала запланований вихід на український ринок. Таке рішення авіакомпанія прийняла після того, як київський аеропорт не виконав угоду, досягнуту в Міністерстві інфраструктури.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: