Вхiд на сайт
Авторизацiя

Штаб АТО: в районі Станиці Луганської підірвався і загинув український воїн

Штаб АТО: в районі Станиці Луганської підірвався і загинув український воїн
Один український воїн загинув на сході минулої доби. Сталося це на Луганському напрямку – близько 19:00 години в районі Станиці Луганської підірвався боєць АТО. Загалом вздовж лінії розмежування відбулося більш як два десятки обстрілів, передає прес-центр штабу АТО на сторінці у Facebook.

Найбільше – 12 разів – на Маріупольському напрямку. Ввечері там бойовики з гранатометів обстрілювали Новомихайлівку та Березове. По захисниках Широкиного били з великокаліберних кулеметів та озброєння БМП. Також ворожі кулемети працювали по Талаківці та Мар'їнці.

На Луганщині мінометним вогнем противник цілив по Малиновому та Катеринівці. З великокаліберних кулеметів були і по позиціях у Новотошківському та Новозванівці. Донецькому напрямку під вогнем гранатометів, кулеметів та стрілецького озброєння була Авдіївка – з району тимчасово окупованого селища Ясинувата.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: