Вхiд на сайт
Авторизацiя

Найкраща тенісистка України драматично вилетіла з Wimbledon

Найкраща тенісистка України драматично вилетіла з Wimbledon
Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна не змогла пробитися в чвертьфінал Відкритого чемпіонату Великобританії - Wimbledon. Нездоланним бар'єром для нашої співвітчизниці стала чинна переможниця Roland Garros латишка Олена Остапенко, яка здобула перемогу в драматичному матчі - 6:3, 7:6.

Суперниці провели на корті 1 годину 43 хвилини. За цей час Світоліна п'ять разів подала навиліт, припустилася чотирьох подвійних і 14 невимушених помилок. За рахунку 5:2 у другому сеті Остапенко мала чотири матч-боли, проте українка зуміла виграти чотири гейми поспіль, після чого гра перейшла на тай-брейк.

Тут нашій тенісистці трохи не пощастило. Латишці вдавалися абсолютно неймовірні удари. З восьмої спроби вона все ж зуміла вирвати перемогу.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: