Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція оприлюднила подробиці нічної стрілянини з гранатомета в Мукачеві (ФОТО)

Поліція оприлюднила подробиці нічної стрілянини з гранатомета в Мукачеві (ФОТО)
Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом пошкодження вітрини в одному із магазинів Мукачева. Правоохоронці встановили, що в заклад стріляли з гранатомета.

Сьогодні, 8 липня, о 3:20 в поліцію Мукачева надійшло повідомлення від працівника приватної фірми, який повідомив про те, що чув два постріли.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідомі вистрілили з гранатомета у приміщення місцевого магазину на вулиці Томаша Масарика.

В результаті пошкоджено вітрину магазину та деякий товар, ніхто не постраждав, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України, тобто умисне пошкодження майна шляхом вибуху. На місці події ще працюють слідчі, до розкриття цього резонансного злочину задіяно кращих спеціалістів Мукачівського відділу поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Поліція оприлюднила подробиці нічної стрілянини з гранатомета в Мукачеві (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: