Вхiд на сайт
Авторизацiя

Похолоднішає: синоптики розповіли про погоду на 8 липня (КАРТА)

Похолоднішає: синоптики розповіли про погоду на 8 липня (КАРТА)
У суботу, 8 липня, на заході країни синоптики прогнозують дощі з грозою, максимальна температура повітря підніметься до +23 градусів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На заході очікуються опади, вдень стовпчик термометра триматиметься на рівні +21 - +23 градусів, вночі - +10 - +13. На сході сонячно, вдень від +21 до +23 і від +10 до +12 вночі. На півночі переважно без опадів, тільки в Житомирській області очікується дощ. Температура - від +20 до +23 вдень, а вночі від +9 до +12.

У центральній частині синоптики обіцяють суху погоду, вдень від +21 до +23, вночі - від +10 до +12. У південному регіоні вдень від +24 до +24 вдень, а вночі від +15 до +17. Більш прохолодна погода буде в Одеській області, де температура повітря вдень складе +22 - +24 градуси.

У Києві без опадів, температура вдень - від +20 до +22 градусів.

Похолоднішає: синоптики розповіли про погоду на 8 липня (КАРТА)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: