Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 7 липня

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 7 липня
За інформацією прес-служби міської ради, сьогодні в Ужгороді «Закарпателектробуд» міняє світильники і кронштейни, монтує нову лінію вуличного освітлення на вулицях Шишкіна, Разіна. Нову мережу та заміну світильників проводять і на Слов’янській набережній. На вулиці Тельмана працівники підприємства копають ями для опор вуличного освітлення, які незабаром встановлять. На Володимирській міняють світильник і кронштейн.

На вулицях Верещагіна, Будителів, Електрозаводській та набережній Православній косять зелені зони працівники «УжАгроміксу». На вулиці І. Франка підстригають живопліт. Прибирають дерева, які впали внаслідок негоди на проспекті Свободи, 23,32. Також підприємство займається прополкою та поливом квітів у місті, прибиранням схилів річки.

«АВЕ-Ужгород» косить на площах Б. Хмельницького, Народній, на вулиці Гойди. Сміттєзвалища ліквідовують на Пирогова, Джамбула, Достоєвського, Академіка Корольова, Минайській, 11, біля ЗОШ №6.

Косять зелені зони на вулиці І. Франка, площі Постолакі працівники КШЕПу. На перехресті вулиць 8 Березня-Грушевського відновлюють роботу світлофора, а на Берчені-Підгірній – на світлофорі міняють лампи. На вулицях І. Ваша, Белінського комунальники міняють решітки зливоприймачів. Поточний ремонт проїжджої частини КШЕП робить на вулиці Краснодонців.

Капітальний ремонт тротуарів проводять на вулицях Собранецькій (прибирання від будівельного сміття), Антонівській (влаштування покриття з ФЕМ-плитки). Продовжують працівники КБК і капітальний ремонт Замкових Сходів.

Викладають ФЕМ-плитку на вулицях Болотинській, Вакарова.

Триває капітальний ремонт внутрішньоквартальної території на вулиці Керченській, 7а.

На Поштовій працівниики ТОВ «БК Капітальна» проводять підготовчі роботи, демонтують бордюри у раках капітального ремонту тротуарів.

На Собранецькій, 74, проспекті Свободи, 32 ремонтують покрівлі житлових будинків.

Відновлені лавки сьогодні вранці встановили на Православній набережній в Ужгороді. Вісім старих бетонних лавиць, уже непридатних, повністю демонтували, натомість поставили 12 відремонтованих. Оновлені лавиці, які раніше забрали на ремонт із різних вулиць, площ та набережних, і надалі поступово розміщуватимуть по місту.

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 7 липня
Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 7 липня
Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 7 липня




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: