Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Березнянщині чоловік "віджав" велосипед в односельчанки (ФОТО)

Особу підозрюваного у викраденні велосипеда від закарпатки встановлено. За місцем його проживання вилучено речовий доказ

На Березнянщині чоловік "віджав" велосипед в односельчанки (ФОТО)


Поліція встановлює місце знаходження підозрюваного у крадіжці велосипеду мешканця Малого Березного. Інцидент трапився учора ввечері. Зі заявою про крадіжку до райвідділу поліції звернулася мешканка Малого Березного. Жінка повідомила, що з виду знайомий чоловік, відкрито заволодів її велосипедом.

Поліція оперативно встановила обставини злочину та особу підозрюваного у крадіжці. Ним виявився 24-річний місцевий мешканець, який раніше вже був судимий за тяжкі тілесні ушкодження та розбій. За місцем його проживання вже вилучено речовий доказ. Велосипед повернуто власниці під розписку. Тепер правоохоронці встановлюють місце перебування підозрюваного.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж).

Відкрите викрадення чужого майна (грабіж) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

На Березнянщині чоловік "віджав" велосипед в односельчанки (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: