Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порошенко підписав закон про оздоровлення дітей

Порошенко підписав закон про оздоровлення дітей
Президент України Петро Порошенко підписав Закон України № 2 081-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей, збереження мережі дитячих оздоровчих закладів". Про це повідомляє прес-служба президента.

Закон був прийнятий Верховною Радою України 6 червня 2017. Документ краще регулює забезпечення реалізації прав дітей, перш за все соціально-вразливих категорій, на оздоровлення і відпочинок.

Закон розширює перелік категорій дітей, які мають право на оздоровлення та відпочинок за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, коштів підприємств, установ і організацій, професійних спілок та фондів, добровільних внесків юридичних і фізичних осіб, а також за рахунок інших джерел.

Також документ уточнює повноваження державних органів у сфері оздоровлення та відпочинку дітей, як і порядок створення, реорганізації і ліквідації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Закон встановлює відповідальність за неподання або подання не в повному обсязі відомостей для внесення до Державного реєстру майнових об'єктів оздоровлення та відпочинку дітей.

Реалізація положень закону, відзначили в прес-службі президента, посилить контроль за діяльністю дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: