Вхiд на сайт
Авторизацiя

У зоні АТО зафіксована рекордно низька кількість обстрілів з боку бойовиків

У зоні АТО зафіксована рекордно низька кількість обстрілів з боку бойовиків
У Міноборони України заявили, що за минулу добу в зоні АТО спостерігалася рекордно низька кількість випадків порушення режиму тиші з боку бойовиків.

За словами спікера Міноборони з питань АТО Андрія Лисенка, за минулу добу також не було зафіксовано жодного випадку застосування противником важкої зброї (мінометів і артилерії), забороненої мінськими домовленостями. Втрат серед військовослужбовців також немає, передає "НВ".

На Луганському напрямку зафіксовано два порушення режиму тиші. Близько 15-ї години бойовики вели вогонь з гранатометів і іншого озброєння по Кряківці. Після 9:00 вечора окупанти обстріляли Станицю Луганську з кулеметів.

На Донецькому напрямку сталося шість порушень режиму тиші. Чотири з них відбулися вночі - бойовики вели вогонь з легкого озброєння по Зайцевому, Авдіївці і Опитному. В середньому, кожен з обстрілів тривав близько години. Після 20 години бойовики провели ще по одній збройної провокації в Зайцевому і поблизу позиції Шахта Бутівка.

На Маріупольському напрямку бойові дії відбувалися виключно на ділянці фронту Павлопіль - Широкине.

У Гнутовому і Лебединському російсько-окупаційні війська вели вогонь з гранатометів. У Павлополі, Водяному і Широкиному бойовики обстрілювали позиції українських військових виключно зі стрілецької зброї.

Всього ж, вчора на Маріупольському напрямку зафіксовано сім порушень режиму тиші.

Згідно ранкового зведення АТО, в зоні бойових дій фіксується поступова стабілізація ситуації, за минулу добу бойовики 15 разів порушували режим припинення вогню.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: