Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді зловмисники напали на чоловіка, побили та відібрали телефон

В Ужгороді зловмисники напали на чоловіка, побили та відібрали телефон
Правоохоронці з‘ясували обставини грабежу, що трапився в Ужгороді у травні. Вирішується питання про обрання для підозрюваних міри запобіжного заходу

Ужгородська поліція встановила особи чоловіків, котрі напали на ужгородця – побили чоловіка і відібрали у нього телефон.

Інцидент трапився в Ужгороді на набережній Незалежності, неподалік парку. Про грабіж повідомив до поліції працівник кафе, розташованого неподалік.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб,- карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Наразі стосовно фігурантів справи вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: