Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гучні гуляння в Мукачеві закінчилися затриманнями та криміналом (ВІДЕО)

Гучні гуляння в Мукачеві закінчилися затриманнями та криміналом (ВІДЕО)
Вночі, близько півночі патрульні отримали анонімне повідомлення про порушення тиші на вулиці Гвардійській, у Мукачеві. На місці виклику виявилося близько 20 осіб, які на приватній території гучно відпочивали, тож полісмени провели профілактичну бесіду, після якої громадяни погодилися поводитися тихше.

Невдовзі патрульні знову виїхали на вулицю Гвардійську, адже отримали повідомлення про пошкодження майна. Прибувши на місце побачили, що група агресивних осіб з ознаками алкогольного сп’яніння вривається до будинку заявниці. Правопорушники звинувачували жінку в тому, що це вона попередньо викликала поліцію, яка припинила їхні гучні гуляння.

Протиправні дії громадян негайно ж зупинили, але в подальшому конфлікт лише зростав. Зненацька один з чоловіків розбив скло на будинку заявниці та під час припинення правопорушення намагався вдарити патрульного і чинив активну фізичну протидію. На чоловіка негайно ж вдягнули кайданки, що не сподобалося його співмешканці, яка перешкоджала патрульним та застосувала проти них засоби сльозогінної та дратівної дії. Жінку також затримали та разом з співмешканцем доставили до відділку поліції.

Згодом потерпіла повідомила, що затриманий не лише пошкодив її власність, а і наніс їй тілесні ушкодження. Справою займаються слідчі, адже в діях громадян вбачається кримінал.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: