Вхiд на сайт
Авторизацiя

Не вижив: у лікарні помер закарпатець, який вчинив самопідпал

Не вижив: у лікарні помер закарпатець, який вчинив самопідпал
Як повідомлялось раніше, мешканець с.Лопухів, що на Тячівщині, облив себе легкозаймистою сумішшю і підпалив. Медики зробили все можливе, однак чоловік помер.

Житель Закарпаття облив себе легкозаймистою сумішшю і підпалив, від чого згодом помер у реанімації. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомила речниця ГУНП у Закарпатській обл. Тетяна Щоголева.

“Інформація до поліції надійшла від лікарів „швидкої“ 1 липня. Зараз встановлено, що чоловік 1967 р.н. облив себе речовиною „Уайт-спіріт“ (розчинник для фарби — ред.) і підпалив себе. Медики доставили його до реанімаційного відділення Тячівської районної лікарні, де він невдовзі помер. Поки що ознак кримінального правопорушення у цій справі не виявлено. Слідство триває”, — зазначила Т.Щоголева.

За фактом інциденту поліція відкрила кримінальне провадження за ст.120 ККУ, тобто доведення до самогубства. Однак, за інформацією поліції, наразі немає жодних доказів, що до вчинення підпалу загиблого хтось спонукав.

Окрім того, на місці не знайдено передсмертної записки, і пояснень у лікарні щодо мотивів вчинку чоловік не давав.

Перевірка у справі триває.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: