Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, які українські товари найкраще продаються у Європі (Інфографіка)

Стало відомо, які українські товари найкраще продаються у Європі (Інфографіка)
За 1,5 року вільної торгівлі між Україною та ЄС експорт товарів зріс до $1 млн. Про це повідомили у Міністерстві економіки на власній сторінці у Facebook.

“У порівнянні з 4 місяцями 2016 в експорті готової продукції з України до країн ЄС з’явилося 39 нових товарних позицій. А це означає додатковий $1 млн до експорту товарів. Цікаво, що 2 товарні позиції – “самохідні бульдозери, екскаватори”, та “труби, трубки та фітинги для них нікелеві” – складають 60,2% загального експорту обсягу нових товарів”, – йдеться у повідомленні.

44 товари експортуються з України виключно до ЄС. Топ-5 з них – це казеїн, срібло, моторні транспортні засоби, призначені для перевезення 10 людей, порохи, буксири та судна-штовхачі.

Ріст обсягів товарів до ЄС зріс більше ніж у 10 разів. Рекордсменом стали “Транспортні засоби вантажні, які використовуються на заводах” із ростом у 13 630 разів.

Стало відомо, які українські товари найкраще продаються у Європі (Інфографіка)


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: