Вхiд на сайт
Авторизацiя

30 тисяч троянд і середньовічне кохання: на Закарпатті триває масштабний фестиваль квітів (ВІДЕО)

30 тисяч троянд і середньовічне кохання: на Закарпатті триває масштабний фестиваль квітів (ВІДЕО)
Як повідомляв Закарпатський кореспондент, 1-2 липня в смт. Чинадієво триває фестиваль під назвою "Кохання в Сент-Міклош". Близько сотні флористів підготували 20 масштабних квіткових композицій, якими прикрасили старовинний замок. Темою фестивалю є вічне кохання.

За романтикою подружжя Борисенків на Закарпаття приїхали з Харкова. Кажуть валізи збирали чи не на ходу, щоб встигнути на квітковий фестиваль у замку Сент-Міклош.
"І тут я читаю, що буде такий квітковий фестиваль. Ми все покинули, покинули роботу, швиденько узяли відпустку і приїхали сюди. Це замок кохання, тут і повинні бути квіти, квіти і кохання", - говорять туристи з Харкова Ліна і Леонід Борисенки.

Романтику створюють 70 найкращих флористів України, бо організатори задали відповідну тематику. Сім команд. У кожної - своя кімната у замку. У музичній кімнаті навіть квіти мають співати, вирішила команда харків'ян - і натягнула струни.

Не мільйон, але тисяча пурпурових троянд, пішла на оздоблення кімнати, яка дісталася киянам.

"Вона у нас як кімната невелика, але там, в принципі затишно, тому нам захотілося зробити дуже таке затишне, романтичне, в такому стилі. У нас серця, квіти, ангели, в принципі ми задоволені тим, що зробили", - зазначає флорист із Києва Наталія Воробей.

"Цільова аудиторія фестивалю, це люди, які цікавляться красою, флористикою, квітами, яким подобається щось робити своїми руками і це звичайно… Закарпаття туристичний край, це туристи, які приїжджають до замку і вони можуть побачити не тільки замок, а ще й твори флористів", - говорить організатор фестивалю квітів Вікторія Соловей.

Три дні роботи. Понад 30 тисяч троянд. Та безліч гортензій, бузини, гілок берези, моху та всього іншого, що знайшлося в околицях замку. Подружжя Борисенків кажуть, романтики тепер вистачить аж до наступного фестивалю.

Докладніше дивіться у відео "5 каналу".




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: