Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 2-8 липня: Тельцям не можна позичати гроші, а Скорпіонам варто берегтися від злодіїв

Гороскоп на 2-8 липня: Тельцям не можна позичати гроші, а Скорпіонам варто берегтися від злодіїв
Астролог Любов Шехматова підготувала прогноз для всіх знаків зодіаку на наступний тиждень.

ОВНИ. Зліт в бізнесі, кар'єрі загальмований, тут крила зв'язані. Фонтануючу енергію слід спрямувати на поліпшення сімейного добробуту, вирішення побутових проблем, відреставрувати взаємини "батьки-діти". Озирніться назад і зробіть висновки. Хто плює в минуле, той отримує постріл із майбутнього!
Огорніть сім'ю турботою і любов'ю, станьте еталоном сім'янина, досягнення глобальної мети залежить від партнерської гармонії. Вас має об'єднати спільна мета, земні і духовні інтереси, а якщо вони відсутні, обов'язково знайдіть їх, тоді вашому тандему нічого не загрожує!
На чужі поради, підказки друзів менше реагуйте, це шлях регресу. Ідеалізуючи людей, потрапите в капкан до лукавого.

ТЕЛЬЦІ. Допитливість, інтелектуальний голод, бажання пізнати все, бути в курсі всіх новин є основним детонатором дій. Будьте ініціативними, ключ до щасливого майбутнього – інформаційний простір, і ви його знайдете, якщо не будете інертними.
Цікавтеся всім, вчіться на ходу життєвим премудростям, саме буття і є прекрасною школою, просвітить розум, збагатить цінним досвідом. Подорожуйте, доброзичливо спілкуйтеся з незнайомими людьми і насамперед зблизьтеся серцем і душею з рідними, друзями. Сімейне щастя – на першому місці.
На чужі блага не розраховуйте, стримайте запити, позичати гроші (крім рідних) протипоказано.
Зараз багато хто вам заздрить "по-чорному", тому будьте обережні, щоб не стати жертвою пристріту! (Особливо 5-7 липня).

БЛИЗНЮКИ. Ваше завдання – бути в парі з благовірними, дотримуватися здорового балансу інтересів (духовних, матеріальних) у взаєминах із людьми. Особисті бажання не повинні йти врозріз з можливостями. Діставайте "заначку" і постарайтеся вносити рівноцінну лепту в сімейний бюджет, гроші не повинні стати яблуком розбрату із супутником. Зараз є тільки "наше". Заробите, можливості будуть, тільки не лінуйтеся.
А якщо хтось бідкається в жилетку, шукаючи співчуття, огорнути бідолах любов'ю і ласкою, підтримайте матеріально, не вимагаючи нічого натомість. Все згодом повернеться сторицею.
5-7 липня виставте духовний щит, ви під артобстрілом сил зла. Про що просигналить неадекватна поведінка партнерів, співробітників. Уникайте сварок, з'ясувань взаємин.

РАКИ. Система внутрішнього самозапуску функціонує блискуче, і тут ви сам собі господар! Розірвіть ланцюги комплексів (вони руйнівні) і станьте самими собою, нехай експресивне "Я" править балом. Тоді енергія примножиться і її буде більш ніж достатньо для дебютів, реалізації нових задумів.
Маючи потужну волю, енергію, блискучий розум, маєте всі шанси кардинально змінити погляди публіки щодо своєї персони і успішно презентувати себе в новому амплуа. Тільки в переможній ході до мети не побийте горшки з конкурентами, вам потрібні не вороги, а союзники.
Якщо місце служби є проклятим ярмом, значить, робіть те, що не є вашим покликанням, порушуєте духовні закони, або тримаєте неприязнь до роботодавця. В результаті страждає здоров'я.
5-7 липня робота і здоров'я принесуть багато клопоту. Прислухайтеся до позивних організму.

ЛЕВИ. Кармічні сценарії минулого затягують в свої обійми, змушуючи пережити все по-новому, усунути помилки. Це час досягнення внутрішньої духовної чистоти через покаяння та усвідомлення допущених гріхів, надалі наступати на ті ж граблі заборонено.
Не чиніть опір, більше усамітнюйтеся і моліться, зараз все буде відбуватися не з вашої волі, а Господа.
У бізнесі висока динаміка, не саботуйте накази керівництва, а працюйте з максимальною продуктивністю і творчим натхненням. Від додаткових підробітків одні розчарування. Тому якщо це не улюблена справа, лівих замовлень краще не брати.
Доля шлюбних обранців незавидна, вони у вас на повідку, "стратити чи помилувати" (в цьому році), залежить від вас. Приструніть половинку і не дозволяйте командувати собою.

ДІВИ. Щира дружба з людьми, пронизана братнім духом і сердечним теплом, безоплатною допомогою – невичерпне джерело енергії для вас. Без вірних друзів і сонце меркне. Приборкайте гординю, станьте вірними побратимами тим, хто дихає з вами одним духом.
А ось любов за холодним розрахунком неприпустима, призведе до прірви, поглине благодатні ресурси.
Якщо діти або кохані засмучують, постарайтеся встановити теплі інтимні стосунки, вимагаючи аналогічної самовіддачі. Гра в одні ворота протипоказана.
5-7 липня проблеми в сім'ї досягнуть негативного піку, вимагаючи максимальної жертовної самовіддачі.

ТЕРЕЗИ. Демарш в бізнесі, кар'єрі досяг апогею. Дорожите професійним реноме і паралельно дбайте про сімейне благополуччя. Робота і сім'я сплелися в один клубок, намагайтеся всюди встигнути. Постачальник основних енергоресурсів, джерело натхнення – робота, де ви реалізуєте творче покликання, здатні знайти спільну мову з керівним персоналом.
Шеф для вас – на п'єдесталі, ладнайте з ним серцем і душею, не розходьтеся в принципових питаннях. Бо через особистий авторитаризм ризикуєте закласти міну під кар'єрний престол.
Так, ви особистість харизматична, але якщо від гордині паморочиться голова, емоції вирують і на всіх плювати, будь-які рішення ухвалюються не спільно, а самостійно, слідства плачевні – постраждає особисте життя.

СКОРПІОНИ. Ваш девіз – справедливість у всьому! Не хитруйте, приймаючи серйозні рішення, узгоджуючи спільні з партнерами інтереси. Якщо виник конфлікт світоглядів, потрібно прийти до спільного знаменника, уникаючи ідейних маніпуляцій, щоб стати на шлях істини, осяяним добром і любов'ю. Це вищий пілотаж борця за правду, і ви здатні втриматися на цій духовній траєкторії!
Якщо з фінансами туго, доводиться сидіти на голодному пайку, терпите і не заздріть багатіям, це іспит долі. Зрештою на найнеобхідніше кошти знайдуться. Професіоналам злидні не грозить (престижна робота в цьому році знайдеться).
Милостиню нужденним подавайте, це не тільки гроші, але і добре слово, душевне співчуття, милосердя, послуга.
Якщо під рідним дахом нудно, доцільно більше подорожувати, що далі, то краще. Для відпустки прекрасний час.
5-7 липня не смітіть грошима і бережіться злодіїв.

СТРІЛЬЦІ. Як гармонізувати земне і духовне? Перекоси власницьких інтересів, як і розпусна спрага плоті – неприпустимі, оскільки можуть штовхнути на шлях шантажу. "Беру-даю" мав би підпорядковуватися вищому закону справедливості.
Бережіть подружню ідилію, вона базується на рівноцінній взаємовіддачі на всіх планах (і в інтимі теж), де немає місця егоїзму.
На роботі, щоб не нашкодити, дотримуйтеся золотого правила: дружба дружбою, а служба службою.
5-7 липня не піддавайтеся підступам лукавого, який намагається використовувати вас з метою ввести людей в оману.

КОЗЕРОГИ. Вашою візитною карткою в соціумі є благовірні. Беріть приклад зі своїх вольових енергійних партнерів, адже в їхньому житті вам відведено престольне місце, і нехтування інтересами супутників є святотатством. Без вірної сильної половинки ви – птах з одним крилом. Однак повчальну народну мудрість: "який йшов, такого і зустрів" ніхто не відміняв, тому той, хто складе пару, і відобразить стан вашої духовної зрілості. І не смійте приміряти або надягати чужі чоботи!
Щоб не хворіти, знайте міру благодійності, обмежувати себе не можна. Але і самі не намагайтеся паразитувати на чужих ресурсах, прикидаючись нещасними.
Хвороби мають психосоматичну природу.

ВОДОЛІЇ. Для досягнення поставленої мети вам належить провести тотальну мобілізацію всіх пластів творчого "Я", що сприятиме блискавичної організації на службових фронтах, де все кипить, роботи море. Як фахівець ви – сама досконалість, незамінні і затребувані. Головне – об'єктивно оцінювати всі можливості, зберігати почуття власної гідності, не повзати перед начальством, а на совість служити і заробляти гроші.
Еквівалент вкладеного повинен бути відповідно оплачений. І не дозволяйте навантажувати себе чужою роботою. Кожен цвіркун знай свій припічок!
Командувати іншими в цьому році заборонено.

РИБИ. Забудьте про сірі будні, що пригнічують дозвільний дух. Зараз життя – це яскраве романтичне шоу, де театральний аспект любовної гри є складовою вашої пристрасної натури, способом відкачування життєвої енергії з Космосу.
Фліртуйте, доглядайте, любите всім серцем оточуючих. Ви володієте магічним впливом на особу протилежної статі, здатні дати фори суперникам, ставши неперевершеними друзями і коханцями одночасно.
Головне – не сідати в чужі сани, а ощасливити тих, кого послала доля. Якщо претендуєте на більше, ніж заслужили, або нагло намагаєтеся взяти недодане вам, це помилка – все повинно бути навпаки.
5-7 липня – кризові дні, утримайтеся від необачних кроків.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: